Train je voeten en voel het verschil!

Pijnlijke voeten?

Train je voeten online en voel het verschil!

Met handige online programma's van de voetentraining.nl!

Heb jij last van je voeten?

Bijvoorbeeld een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht?


Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten. Voeten zijn het fundament van het lichaam. Veel klachten aan de nek, de schouders of de rug zijn terug te leiden op de stand van de voeten. Toch wordt bijna alles getraind, behalve de voeten. Je krijgt het advies om stevige schoenen te dragen, maar dat is eigenlijk helemaal niet goed voor de voetspieren. De voetspieren hoeven dan niets te doen en worden lui.


Want getrainde voetspieren zijn ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat je de hele dag op je voeten loopt. Omdat je voeten bepalen hoe je loopt en je deze voetspieren niet voor niets hebt. Je voeten dragen bij aan de stand van je lichaam. En je lichaam draagt bij aan de stand van je voeten.


Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden.


Welke voetklacht heb jij?


  • Staat je grote teen scheef?
  • Pijn onder je voorvoet?
  • Pijn onder je hiel?
  • Kromme tenen?
  • Stekende pijn bij je tenen?
  • Staat je kleine teen scheef?
  • Zit je grote teen vast?


Bij voetentraining kun je op de icoontjes klikken op meer te weten te komen over jouw voetklachten ook zijn er interessante blogs te vinden en testjes te vinden.


Train je voeten en voel het verschil!


Regelmatig zijn er bij Train je voeten Webinars te vinden ook Last van voet en houdingsklachten? of wil je meer weten neem dat een kijkje op de voetentraining.nl


Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.