Healing handoplegging

Reiki universele energie

Harmonie en Vitaliteit door Universele Levensenergie.

Reiki: Harmonie en Vitaliteit door Universele Levensenergie


In het weefsel van de tijd, herontdekte de Japanse monnik Mikao Usui aan het einde van de 19e eeuw een eeuwenoude schat: Reiki. Een samensmelting van 'Rei,' wat staat voor universeel en goddelijk, en 'Ki' of 'Chi,' de levensenergie die door alles stroomt. Deze sublieme methode, geworteld in gewijde Sanskriet teksten, werd herboren als een geschenk aan de wereld, een geschenk van vitaliteit, harmonie en zelfgenezing.


Mikao Usui, gewijd aan de zoektocht naar de sleutel tot levensenergieactivatie, vond zijn antwoorden in de eeuwenoude teksten. Uit deze wijsheid schiep hij een methode, een kunst van handoplegging, die de stroom van Chi activeert. Reiki ontsluit de deuren naar heilzaam en harmonieus welzijn door middel van de helende kracht van universele energie.


Een reikibehandeling is als een liefdevolle symfonie voor lichaam en geest. De handen vinden hun plaats op verschillende delen van het lichaam, elk contact stimuleert specifieke lichaamsfuncties, organen en de fijnstoffelijke energiecentra, de chakra's. Het resultaat is een golf van harmonie, ontspanning en revitalisatie. Een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om jouw energiereserves op te laden.


Deze aanrakingen activeren niet alleen de stroom van energie maar brengen ook een vloedgolf van positieve veranderingen teweeg. Reiki opent de poorten naar verbeterd geestelijk en lichamelijk welbevinden, versterkt creativiteit en verruimt het bewustzijn. Het is als een zachte bries die je zelfverzekerder in het leven doet staan.


Reiki is geen tovenaar die geneest, maar eerder een wegwijzer naar zelfgenezing. Het moedigt het lichaam aan om zijn eigen genezingskrachten te mobiliseren. Als een wijze vriend helpt Reiki je ook bij het loslaten van emotionele ballast en bevordert het luisteren naar je intuïtie. Het is een aanvulling op traditionele geneeskunde, geen vervanging.


Reiki kan overal en altijd toegepast worden, of je nu staat, zit of ligt. De energiestroom manifesteert zich soms als warmte, prikkelingen, vibraties of een verfrissend koud gevoel, en soms als een subtiele aanwezigheid. Het stroomt naar daar waar het het meest nodig is, als een intelligente kracht die de weg kent.


In de serene omgeving van een reikibehandeling wordt aandacht besteed aan jouw comfort. Liggen brengt warmte en dekens met zich mee, en een zorgvuldig gekozen reeks handposities zorgt voor een vloeiende en helende ervaring. Zo wordt Reiki niet alleen een behandeling; het wordt een reis, een reis naar innerlijke balans, vitaliteit en harmonie.


Optimaal Welzijn met Een Gecombineerde Behandeling Op Maat!

In de zoektocht naar het perfecte recept voor ontspanning en welzijn, is de meest gekozen optie een gecombineerde behandeling op maat. Waarom? Omdat een slimme combinatie van behandelingen een maximaal effect heeft op zowel lichaam als geest. Hier draait alles om jou en wat het beste voor jou is, met de juiste tijd en aandacht om een resultaat van topkwaliteit te bereiken!


Stel je voor: een zorgvuldig samengestelde mix van behandelingen, ontworpen om jouw lichaam te koesteren en je geest te kalmeren. In dit palet van welzijn is Reiki een schitterende ster. Deze eeuwenoude techniek, geworteld in universele levensenergie, wordt naadloos geïntegreerd met andere energetische behandelingen en massages. Het resultaat? Een harmonieuze symfonie van eigen herstellend vermogen en ontspanning.


Reiki, met zijn helende kracht en subtiele aanraking, vormt een perfecte partner voor andere behandelingen. Of het nu gaat om energetische sessies of massage, de combinatie versterkt het heilzame effect, waarbij elke behandeling elkaar aanvult en verrijkt.


Maar wees gerust, als je de voorkeur geeft aan de pure essentie van Reiki, dan is dat natuurlijk ook een briljante keuze! Alleen een Reiki-behandeling opent de deuren naar een wereld van innerlijke balans, rust en hernieuwde energie. Het is een reis naar welzijn die diepgaand en verrijkend is, zelfs op zichzelf.


Dus, wat je ook kiest, wees gerust dat elke behandeling doordrenkt is met zorg, expertise en de intentie om jouw welzijn naar nieuwe hoogten te tillen. Laat de gecombineerde behandeling op maat jouw persoonlijke reis naar ontspanning en vitaliteit markeren. Het is tijd om jezelf te verwennen en te investeren in jouw optimale welzijn!

Handoplegging en energie

Meest gekozen een gecombineerde behandeling op maat!

Een slimme combinatie van behandelingen helpt maximaal om zowel lichaam als geest te laten ontspannen. Wat voor jou het beste is voor een zo goed mogelijk resultaat met de juiste tijd en aandacht! Reiki is goed te combineren met andere energetische behandelingen en of massage. 

Alleen een Reiki behandeling kan natuurlijk ook!