Overzicht behandelingen en massages

Rust, meer energie ontspannen en relaxen

Sportmassage

Het doel is de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Het is daarom een stevige massage die meer op de dieper gelegen spieren gericht is.

Vocht afvoerende massage, hormonen in balans

Ontspanningsmassage

Na een zware (werk)dag voelt je lichaam moe en soms pijnlijk aan. Massage is dan één van de manieren om zowel lichaam als geest te laten ontspannen.

Triggerpointmassage

Door triggerpoint-massage, het uitoefenen van druk op verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

Stoelmassage rsi preventie

Stoelmassage

De stoelmassage heeft tot doel de gezondheid op de werkplek te bevorderen. De behandeling geeft een ontspannend gevoel zodat het lichaam ontspant en het de geest alerter maakt.

Vocht afvoerende massage, hormonen in balans

Lymfedrainage

Doelstelling is de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Rust, meer energie ontspannen en relaxen

Breussmassage

De Breussmassage is een fijngevoelige, energetisch handmatige rug massage, waarmee veel tussenwervelkolom problemen ongevaarlijk en succesvol mee zijn te behandelen.

Meest gekozen behandeling op maat 


De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in diverse soorten massages en behandeltechnieken. Afhankelijk van het voor jou te behalen doel, pas ik de meest geschikte efficiënte technieken en behandelmethoden toe. Vaak is het dan een gecombineerde behandeling. Het makkelijke is dat je dan niet hoeft te kiezen uit de hoeveelheid behandelmethoden. Ik kies voor jou het beste uit. Een sporter heeft vaak een ander doel dan een oudere die weinig beweegt of een persoon die de hele dag op kantoor zit en tegenwoordig veel thuis werkt.

Bij stress gerelateerde klachten worden ontspannende en zachte of energetische technieken gebruikt om weer meer in een ontspannen flow te komen.

Blessurepreventie is van belang om het gezonde lichaam gezond te houden. Het lichaam 'bewegingsapparaat' moet beoordeeld en behandeld worden als het nog gezond is. Zo kan je veel voorkomen. Veel van mijn cliënten komen voor een preventiebehandeling of massage om klachten te voorkomen.

Vanuit mijn eigen pijn en blessures heb ik veel baat gehad bij een holistische benadering van fysieke klachten. Waarbij je het geheel van de mens, met al zijn persoonlijke eigenschappen en omstandigheden, bekijkt. Ik heb in de loop van de jaren veel verschillende cursussen gevolgd en zelf gevoeld en ervaren wat de positieve effecten hiervan zijn. Hierdoor kan ik jouw situatie van verschillende kanten bekijken en heb ik een groot scala aan tools en mogelijkheden om ook voor jou een geschikt behandelplan te maken of de juiste behandeling uit te voeren.


Combinatie behandeling


Meestal maak ik gebruik van een combinatie behandeling op maat. Een slimme combinatie van behandelingen helpt maximaal om zowel lichaam als geest te laten ontspannen.

Veel gestelde vragen

Worden de behandelingen van de massage vergoed ?

Deze worden helaas niet vergoed door een zorgverzekeraar.

Moet ik ook nog wat meenemen?

Het liefst één groot badlaken meenemen indien nodig heb ik voldoende handdoeken om af te dekken voor een comfortabel gevoel.

Hoe gaat de betaling?

Bij voorkeur pinnen. Een betaalverzoek of contant is ook mogelijk.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het is mogelijk om een afspraak te maken op door de weeksedagen van maandag t/m vrijdag
dit kan per:

Mail: info@massagepraktijk-elzinga.nl,
Whats'app, sms, bellen op 0618312071
Het contact formulier op deze site.


Advies massage duur.

Hoe lang duurt een massage?

Dat mag je zelf van te voren bepalen. De tijd wordt zo goed mogelijk benut in het door jou aangegeven tijdsbestek.

Combi behandeling van ca 60 minuten. 'Meest toegepast'

Meestal wordt er gebruik gemaakt van deze tijdsduur De meest essentiële punten worden on overleg aangepakt wat op dat moment het beste is. Je kunt dan ook nog fijn even relaxed bij komen.

Een uitgebreide behandeling duurt vaak iets langer dan een uur ongeveer 75 min

Vaak is dit algemene ontspanning In overleg kunnen we bepalen wat de beste combinatie is. Als je het niet weet mag je altijd even vragen. Tijdens de massage of behandeling vraag ik vaak even hoe het voelt aan de hand daarvan kunnen de massage op maat afstemmen. Langer is in overleg mogelijk laat het dan even weten in het contactformulier, App of mail.

Ik kan niet kiezen uit de soorten behandelingen?

Maak je geen zorgen in overleg worden de meest efficiënte methoden toegepast voor het beste resultaat.

Meer vragen of afspraak maken? Neem contact op!