Overzicht partners

Alles voor jouw persoonlijke groei

Psychologie van Succes


Een platform voor persoonlijke groei  ook wel 'Brein TV' genoemd is het meest complete persoonlijke groei platform van Nederland met alle programma's van Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach over geluk, zelfvertrouwen, stress, slaap, vitaliteit, passie, doelen behalen, patronen doorbreken en meer! Hier zijn veel gratis interessante tips, zoals blogs, podcast en video's te vinden over persoonlijke groei. 

Verder hebben ze ook nog een Gratis Lekker Slapen Checklist met 30 slaapverwekkende vragen, vragen om jouw slapeloosheid aan te pakken! Of je kunt kennis maken met een gratis minicursus  Leven zonder Stress.

Voor diegene die zich online verder wil ontwikkelen hebben ze diverse online cursussen zoals: 


Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. En voor iedereen die voetklachten wil voorkomen.

Heb jij veel pijn in je voeten? Daar kan je zelf wat aan doen! Door je voeten te trainen voorkom je pijn en erger worden. De online trainingen van Voetentraining kunnen je daarbij helpen. 

Welke voetklacht heb jij? Klik op het icoontje van jouw voetklacht deze icoontjes zijn te vinden op de website van de Voetentraining.


wandeltrainer en FitStap Coach

De Wandeltrainer is het bedrijf van Wanda Catsman, gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heeft Wanda duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al haar ervaringen en kennis zet ze nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen. Dit doet ze met on- en offline wandeltrainingen.

Wil jij meer wandelen? Ben je beginner of droom je van een grote wandeltocht?

Op zoek naar wandeltrainingen, trainingsschema's en tips? Dan zit je hier helemaal goed! Wanda Catsman is, NOC*NSF gecertificeerd wandeltrainer en bekend van WandaWandelt.nl.

Wanda heeft o.a een gratis te downloaden e-book 'Starten met wandelen' geschreven en een blog zo gezond is wandelen.Juriaan is arts en coach

Juriaan is arts en coach.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coaching programma's waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.