Overzicht partners

de cursus , opleiding of masterclass bij je thuis

Zonnevlecht Opleidingen Online

Zonnevlecht Opleidingen is specialist in online cursussen. Zij onderscheiden zich door het grote aanbod aan cursussen, opleidingen en masterclasses, de kwaliteit en kennis van de trainingen en de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van onze cursist.


Zonnevlecht is al meer dan 19 jaar een begrip in onderwijsland. Zij blijven altijd nieuwe trainingen en opleidingen ontwikkelen, en houden de kwaliteit van onze bestaande trainingen altijd scherp in de gaten.

Groot aanbod online cursussen, opleidingen en masterclasses voor de complementaire zorg

alternatieve geneeswijzen & spiritualiteit

Opleidingscentrum Kersten

Online thuisstudies massages, alternatieve geneeswijzen & spiritualiteit


Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. En voor iedereen die voetklachten wil voorkomen.

Heb jij veel pijn in je voeten? Daar kan je zelf wat aan doen! Door je voeten te trainen voorkom je pijn en erger worden. De online trainingen van Voetentraining kunnen je daarbij helpen. 

Welke voetklacht heb jij?

Klik op het icoontje van jouw voetklacht deze icoontjes zijn te vinden op de website van de Voetentraining.


Opleiding Voetconsulent

Cursus voetoefeningen voor professionals

wandeltrainer en FitStap Coach

De Wandeltrainer is het bedrijf van Wanda Catsman, gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heeft Wanda duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al haar ervaringen en kennis zet ze nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen. Dit doet ze met on- en offline wandeltrainingen.

Wil jij meer wandelen? Ben je beginner of droom je van een grote wandeltocht?

Op zoek naar wandeltrainingen, trainingsschema's en tips? Dan zit je hier helemaal goed! Wanda Catsman is, NOC*NSF gecertificeerd wandeltrainer en bekend van WandaWandelt.nl.

Wanda heeft o.a een gratis te downloaden e-book 'Starten met wandelen' geschreven en een blog zo gezond is wandelen.Overig Massagepraktijk Elzinga verkoopt zelf geen online trainingen of e-books maar verwijst alleen maar door naar de aanbieder van de producten of cursussen.