Ontspanningsmassage

Even tijd voor jezelf om je hoofd leeg te maken en lekker te ontspannen!

Vocht afvoerende massage, hormonen in balans

Ontspanningsmassage voor iedereen die graag weer even wil opladen!

In het drukke bestaan van ons dagelijks leven nemen wij te weinig tijd om weer even bij te komen.

Een ontspanningsmassage kan helpen om weer even tot rust te komen

Ontspanningsmassage


In het drukke bestaan van ons dagelijks leven nemen wij te weinig tijd om weer even bij te komen. Hierdoor zetten wij onbewust bepaalde delen in ons lichaam vast. De bloedsomloop stagneert en spieren raken verkrampt.


Na een zware (werk)dag voelt je lichaam moe en soms pijnlijk aan. Massage is dan één van de manieren om zowel lichaam als geest te laten ontspannen. Het laat de energie en het bloed beter door het lichaam stromen en je wordt je meer bewust van je eigen lichaam. Door middel van rustige strijkingen en knedingen krijgt het lichaam weer de kans om te ontspannen en zal de geest weer tot rust kunnen komen. Veelal wordt er gebruik gemaakt van rustige en ontspannen technieken. Je komt dan al snel in de " Flow" van een ontspannen sfeer.

Een regelmatige massage zorgt ervoor dat de algehele gezondheid onderhouden wordt. Je voelt je hierdoor vitaler en meer in balans. Ook als je prima in je vel zit is deze massage uiterst geschikt. De massage zorgt ervoor dat je de vitaliteit van dat moment langer vast kunt houden.


Men kan kiezen voor een algehele lichaamsmassage van ongeveer 75 minuten of een massage op bepaalde deelgebieden zoals rug, schouder en nek is ook mogelijk deze is kort en duurt ongeveer een half uur. Ook kan er bijvoorbeeld gemiddeld worden gekozen daar kunnen dan meerdere delen meegenomen worden. Dat kan van te voren overlegd worden.


Een ontspanningsmassage is even een momentje voor jezelf om weer op te laden.


Rust, meer energie ontspannen en relaxen

De gecombineerde behandeling

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in diverse soorten massages en behandeltechnieken. Afhankelijk van het voor jou te behalen doel, pas ik de meest geschikte efficiënte technieken en behandelmethoden toe. Vaak is het dan een gecombineerde behandeling. Het makkelijke is dat je dan niet hoeft te kiezen uit de hoeveelheid behandelmethoden. Ik kies voor jou het beste uit voor een zo goed mogelijk resultaat. Deze ontspanningsmassage kan ook goed gecombineerd worden met een energetische behandeling of Breussmassage, alleen een ontspanningsmassage kan natuurlijk ook!

Triggerpoint, sport, ontspanningsmassage

Meest gekozen is een gecombineerde behandeling op maat!

Een slimme combinatie van behandelingen helpt maximaal om zowel lichaam als geest te laten ontspannen. Wat voor jou het beste is voor een zo goed mogelijk resultaat met de juiste tijd en aandacht!

Ontspanningsmassage is goed te combineren met andere technieken!