Webshop partner Zechsal pure magnesium

Webshop Zechsal


Ik ben partner van Zechsal pure magnesium en mag de kortingscode MassagepraktijkElzinga  aan mijn cliënten of websitebezoekers geven voor 10% korting voor een bestelling bij Zechsal deze code is alleen geldig in de webshop van Zechsal.nl. Zelf verkoop ik online geen producten.


Wel is het belangrijk dat de code op de juiste plek wordt ingevoerd anders gaat de korting er niet af. Soms typen ze het in het notitievakje maar dan wordt de korting helaas niet verwerkt.

Bij een bestelling kunt je het beste een account aanmaken want dan kun je ook nog sparen voor punten die weer korting geven op een eventueel  volgende bestelling deze zijn dan weer in te leveren vanaf 10 punten, 10 punten = € 2,50 korting)


Voorbeeld bestelling hoe je een kortingscode gebruikt:

  • Je hebt een bestelling bij Zechsal geplaatst
  • Ga naar  Pas kortingscode toe [+]
  • Klik op [+] en voer dan de kortingscode MassagepraktijkElzinga in voor 10% korting op jouw bestelling.Overzicht bestelling voorbeeldBij Zechsal zijn er vele soorten Magnesium producten te vinden: 


  • Zoals magnesium druppels, olie en gel, bad kristallen en magnesiumpoeder.
  • Zechsal specials, huidverzorging en Zechsel sportpakketen.


Hieronder staan een paar voorbeelden van Zechsal producten maar er is veel meer bij Zechsal te vinden!


Magnesiumolie

Magnesium


Magnesium voetbad kristallen

Magnesium kristallen


Magnesiumdruppels

vloeibare magnesium druppelsOok heeft Zechsal een keuzewijzer voor welke producten eventueel geschikt kunnen zijn voor bijvoorbeeld de gewrichten, lichaamsgewicht, kinderen, slapen, spieren, ontzuren geheugen en concentratie. Magnesium kan bijdragen aan aan de werking van de spieren verder bij gebruik of twijfel altijd een arts raadplegen als het voor jou wel geschikt is. Verder heeft Zechsal een informatieve kennisbank met filmpjes, infosheets en publicaties, thema's voor kinderen, sport, huidverzorging slapen en massage.


Bron afbeeldingen en gebruikte linkjes zijn van Zechsal.nl

Zechsal pure magnesium voor 10 % korting gebruik de code MassagepraktijkElzinga

Zechsal shop

Zechsal Keuzewijzer

Zechsal Kennisbank