Tarieven, werkwijze en openingstijden

Hoe lang duurt een massage en veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een massage?


Dat mag je zelf van te voren bepalen. De tijd wordt zo goed mogelijk benut in het door jou aangegeven tijdsbestek.

Voor bijvoorbeeld een deel massage kan kort worden toegepast zoals een nek, schouder, arm of een of een korte ontspanningsmassage. duurt ca 30 a`35 minuten. Dit is meer voor ontspanning

Bij langdurige spierklachten aan een nek, schouder of rug of ander gebied adviseer ik wel middel lang deze hebben vaak een aantal massages nodig.

Meestal wordt er gebruik gemaakt van middel lang dit is specifieker en er kunnen vaak meerdere delen meegenomen worden voor een zo goed mogelijk resultaat, zelf geef ik hier de voorkeur. De meest essentiële punten worden dan aangepakt wat op dat moment het beste is.

Een uitgebreide behandeling duurt vaak iets langer dan een uur ongeveer 75 min. Vaak is dit algemene ontspanning In overleg kunnen we bepalen wat de beste combinatie is. Als je het niet weet mag je altijd even vragen. Tijdens de massage of behandeling vraag ik vaak even hoe het voelt en aan de hand daarvan krijg ik informatie wat voor jou het beste is.

Openingstijden praktijk


Op dit moment is mijn praktijk in de maand oktober en november gesloten normaal zijn mijn praktijkdagen van maandag t/m vrijdag.


Tarieven tijdsduur kort, gemiddeld en lang!

Kort

Ontspanning en meer energie
€ 35,-

Gemiddeld 

Ontspanning en meer energie
€ 50,-

Uitgebreid

Ontspanning en meer energie
€ 65,-

Veel gestelde vragen

Vraag 1

Worden de behandelingen massage vergoed ? Deze worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.


Vraag 2

Ik kan niet kiezen uit de hoeveelheid van behandelingen? Maak je geen zorgen in overleg worden de meest efficiënte methoden toegepast voor het beste resultaat.


Vraag 3

Moet ik ook nog wat meenemen? Het liefst één groot badlaken. Verder hebben ik voldoende handdoeken om tijdens de massage af te dekken voor een zo comfortabel gevoel.


Meer vragen? Neem contact op

arrow_drop_up arrow_drop_down