The Trigger Point Massage

Triggerpoint massage hulpmiddelen

Hulpmiddelen om zelf je pijn te verlichten!

Triggerpiont massage

Slimtron – Thera Cane single curve massagestok

De Thera Cane zorgt ervoor dat je eenvoudig bij alle plekken komt die moeilijk te bereiken zijn. Masseer je rug, onderrug, schouderbladen of voeten zonder enige moeite. Je kunt de Slimtorn Thera Cane single curve staand, zittend of liggend gebruiken. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor gemakkelijk gebruik. Ideaal voor na het sporten of spierpijn

Behandel jouw (spier)pijntjes met de massagestok op plekken waar je zelf nooit bij komt.
Met de triggermassage stimuleer je bloedcirculatie en bevorder je spierherstel.

De triggerpoint bevat vele kegels en bobbels, waardoor je het voor meerdere plekken kunt gebruiken.

Zelfbehandeling

 Massagerr Box – Foamroller Set 5 Triggerpoint tools

De Massagerr Box bevat de beste tools voor zelfmassage om spanningen en pijnlijke triggerpoints te behandelen. Met de foamroller massage set geniet je van minder spierpijn, sneller herstel en meer flexibiliteit. Perfect voor ontspanning of voor en na ja favoriete fysieke activiteit. De Massagerr Box is speciaal ontwikkeld om spierspanning en fasciale verklevingen los te maken. Hoe meer ontspannen de spieren zijn, hoe beter de prestatie. Naast trainingsdoeleinden is de set ook als zelfmassage tool in te zetten. 

Deze set bestaat uit 5 fascia massage tools bestaande uit foamrollers en massage ballen voor een complete behandeling. Zo kun je de set voor het hele lichaam gebruiken en geef je elke spiergroep de juiste aandacht.

Grote foam roller: perfect voor de been-, bil en rugspieren. Geschikt voor het hele lichaam.
Mini foam roller: speciaal voor kleinere spiergroepen, zoals de voeten (voetroller), kuiten en armen.
Trigger bal: perfect bij specifieke triggerpoints.
Duo trigger bal: speciaal ontworpen voor de rug. Het design geeft geen druk op de wervelkolom. Daarnaast ook aangenaam voor de nek en achillespees. Ook wel peanut ball genoemd.
Stress bal: dé uitkomst bij mentale stress en meer focus.