Dit ben ik

Ik ben Michel Elzinga sport-en Emmett therapeut en tevens masseur. Mijn massagepraktijk is gevestigd aan Nieuwe Gagels 2 te Steenwijk. Ook bied ik stoel- en tafelmassage aan voor bedrijven op locatie.

Doordat ik zelf een blessure heb opgelopen en moest revalideren, raakte ik geïnteresseerd in het functioneren van het menselijk lichaam.

Al snel daarop kwam ik erachter dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Ik heb eerst een opleiding sportverzorger-/masseur afgerond bij de Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage (V.O.S).

Daarna heb ik mijn opleidingen uitgebreid met blessurepreventie en manuele lymfedrainage. Hiervoor ben ik aangesloten bij de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs (NBSM).

Tevens heb ik in datzelfde jaar mijn Reikimasterschap voltooid.

Ook heb ik een cursus Stoelmassage- Practitioner gevolgd bij Esoterra en heb hiervoor mijn certificaat behaald. Tot op heden volg ik nog steeds cursussen en workshops. Ik vind het fijn om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken om zo cliënten verder te helpen.

Ik vind het belangrijk om een massage op maat te maken. Al naargelang de spanning wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken voor een zo goed mogelijk resultaat.